Имаш ли входна блиндирана врата, с която можеш да се гордееш?
Двукрила входна врата Т-712,

Имаш ли входна блиндирана врата, с която можеш да се гордееш?

🕑 2 минути за четене Обновена на: 01 декември, 2022 в 14:53 часа

Ако, отговорът на този въпрос е не, значи вече е дошъл моментът да се сдобиеш с прекрасна врата, за която всички да ти завиждат. Моят съвет към теб е да избереш, входна врата с високо качество и изящна красота.

Заложете на качествените блиндирани врати!

Това, което ти предлагам е серия Панел – съчетание между всичко необходимо за една здрава блиндирана врата и стил.  Доказали се в годините, блиндираните врати от та

Блиндирана входна врата Т109зи серия са  едно наистина добро решение за вашия дом.

Какво, всъщност, представляват тези модели? За разлика от повечето входни врати, тези от серия Панел, не са произведени от второкачествени материали, а от  МДФ плоскостиМДФ представлява плоскости от фибри със средна плътност, пресовани при висока температура.  Този материал бива здрав и устойчив. Вашата врата ще бъде устойчива на износване.  Междинният слой се състои от метален лист 1.2мм, допълнително метално оребрение и минерална вата за шумо- и топлоизолация. Покритието е ламинирано или лакирано и се предлага в богата палитра от модерни цветове като: бяло, зебра, спарта, антик, златен дъб, африка, тъмен орех и абанос.

Друго предимство, което предлага серия Панел са пасивните шипове, които се поставят против разбиване. При тези модели, те биват шест на брой. За по-голяма сигурност, вратите са снабдени и с две заключващи системи, като притежават и нощно заключване с резе.

А, дизайнът! Той е просто съвършен! Тези модели, се гордеят с правите си линии и фрезовки в различни форми. Дръжките са елегантни и идеално прилагат на вашата ръка. Може да избирате между активни и пасивни дръжки. Пасивните са два вида: пура и полумесец. Наричат се така, понеже с тях, вратата може да бъде отворена само с ключ.

Ако сте решили вече да имате блиндирана входна врата, с която да се гордеете, то тя трябва да бъде от висококачествената серия на Панел.

Допълнителна полезна информация можете да прочетете в предишната ни статия: До колко е лесен изборът на нови врати при обзавеждане?

Сподели