Лъжите за металните входни врати и как да се абстрахираме от тях
Mетална входна врата

Лъжите за металните входни врати и как да се абстрахираме от тях

🕑 2 минути за четене Обновена на: 30 ноември, 2022 в 15:56 часа

В тази статия ще ви представим най-често чуваните лъжи и коментари за металните входни врати и ще ви убедим в противното.

Металните врати не са сигурни

Ежедневно чуваме от незапознати хора: „Махни ги тези врати – не стават, как ще си подсигуриш дома с нея?”. Но, напротив, тези модели от към заключване са доста добри. Имат многоточково тристранно заключване, а също така пантите са скрити в касата и играят ролята на пасивни шипове. Имат ключове, които се използват по време на монтиране или са дадени на майстори. След като приключат, патрона се пренарежда и започват да се използват само останалите ключове.

Ниско качество

Друго, което твърдят клиенти за тях е: ”Те са некачествени, ако ги натисна и ще хлътнат.”
На пазара се предлагат много модели с различно качество. В специализираните магазини за входни врати те са по-стабилни, материалът от който са изработени е по-здрав и са устойчиви на натиск, и в същото време са олекотени. Затова ако си търсите врата, нека да е от такова място.

Метална входна врата 132-D1

Малки каси

Касите на тези врати са фиксирани – 10-сантиметрови. Не обличат целия зид, но има компромисни варианти, като се постави уширение и первази от интериорни врати, като по този начин може да си направите завършек на вътрешната декорация на жилището ви. Тясната каса е добро решение за хората, които искат да си запазят старата врата и да я използват като втора входна.

Това е една малка част от лъжите, които се разнасят от уста на уста и разколебават хората. Когато дойде момента за подмяната на вратата ви, обмислете от каква врата имате нужда. Затова, когато решите да си закупувате врата, трябва да се обърнете към компетентни лица, които ще ви помогнат и ще ви предложат точно това, което търсите.

Сподели